Molenlandse Veteranendag

Geplaatst op: 14 augustus 2023
Deel dit bericht:
Hoornaar

Als waardering voor uw inzet voor de vrede nodig ik u van harte uit voor de Molenlandse Veteranendag op zaterdag 16 september. Dit jaar organiseren we deze dag in combinatie met het grootste boerenlandfeest in de regio: de Fokveedag in Hoornaar.

  • Datum: 16 september 2023
  • Tijd: 11:00 uur - 14:00 uur
  • Locatie: Hoornaar

Het programma van de Molenlandse Veteranendag:

11.00 uur            Inloop en ontvangst in het Bruisend Hart (adres: Dirk IV-Plein 32, 4223 NJ Hoornaar)

11.45 uur            Welkom door burgemeester Theo Segers

12.00 uur           Blauwe hap

13.15 uur            Bezoek veteranenkamp op het terrein van de Fokveedag. Hier staan oude voertuigen, een veldkeuken waar ‘soldateneten’ geproefd kan worden en in een expositieruimte vertonen we video’s. Dit alles staat op een plein met de hulpdiensten Politie, Brandweer en Ambulance.

14:00 uur          Einde programma veteranendag.

Tot 16.00 uur kunt u rondkijken bij de andere activiteiten op de Fokveedag. Er is genoeg te zien: zoals een rundveekeuring, spectaculaire optredens, oude tractoren, een warenmarkt en een boerenkaasexpositie.

We ontmoeten u graag samen met uw gezin, partner of begeleider
Om te weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen, vragen wij u om u aan te melden. Dit kan bij het secretariaat via secretariaat@jouwgemeente.nl of 088 7515000. Kunt u alleen bij een deel van het programma aansluiten? Dat kan ook. Fijn als u ons dit ook laat weten.

We reserveren een parkeerplaats voor u
Uw auto kunt u parkeren bij het Bruisend Hart op het Dirk-IV plein. Als u de verkeersregelaars vertelt dat u voor de Veteranendag komt, wijzen zij u verder de weg.

Graag tot dan!