Reünie voor Geneeskundige Indië Veteranen 1946-1951

Geplaatst op: 24 januari 2023
Deel dit bericht:

Een reünie voor alle veteranen die gediend hebben bij een Geneeskundige Formatie in voormalig Nederlands –  Indië in de periode 1946-1951.

  • Datum: 13 april 2023
  • Locatie: Ermelo
  • Contactpersoon: E. Postma, gnkindieveteranen@gmail.com

Het gaat om personeel dat gediend heeft bij één van de 17 HUPVA’s, 4 Veldhospitalen, 7 Chirurgische eenheden, 2 Hoofdverbandplaatsen, 2 Militaire  hospitalen, tandheelkundige groepen en hygiënische eenheden. Ook niet Geneeskundig Personeel, maar wel deel uitmakend van een geneeskundige formatie zoals chauffeurs, koks, enz. en naaste familie en /of begeleiders zijn van harte welkom.

De reünie wordt gehouden op donderdag 13 april 2023 in Ermelo. De reünie locatie is gelijkvloers en rolstoel toegankelijk. Voor de hulp behoeftige veteranen is er verpleegkundige ondersteuning in de zaal aanwezig. ook bieden zij assistentie bij het uit en in stappen van de auto. Parkeren kan in de naaste omgeving.

Uw begeleider en/of partner en een chauffeur zijn ook van harte welkom. Vraag naar de mogelijkheden bij Erna Postma.

Wij bieden een aantrekkelijk programma en natuurlijk een uitstekende Indische maaltijd. Meld u gauw aan, want de sluitingsdatum van inschrijven is 15 maart !!!
Meer informatie en het definitieve programma sturen we naar u toe.

Deze reünie wordt georganiseerd door de Reünie Commissie van de Eerste Hupva, De Landelijke Vereniging Veteranen Geneeskundige Diensten met steun van het Regiment Geneeskundige Troepen.

Aanmelden kan door te bellen of te mailen naar genoemd contactpersoon, Erna Postma: 0521 370092 of gnkindieveteranen@gmail.com.