Veteranendag Amersfoort en Leusden

Geplaatst op: 1 juni 2022
Deel dit bericht:
  • Datum: 27 juni 2022
  • Tijd: 15:30
  • Locatie: Leusden

Op 27 juni 2022 organiseren de gemeenten Amersfoort en Leusden de Veteranendag. Deze dag is bedoeld voor alle veteranen die wonen in Amersfoort en Leusden. De bijeenkomst is in het restaurant van AFAS Software in Leusden. U kunt zich hiervoor nog aanmelden.

Vanwege de corona-maatregelen was het twee jaar lang niet mogelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten tijdens de lokale Veteranendag Amersfoort en Leusden. Gelukkig kunnen we dit jaar weer een fysieke bijeenkomst organiseren en wij nodigen u als veteraan van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

U bent op maandag 27 juni van 15.30 tot 19.00 uur welkom bij AFAS Software aan de Inspiratielaan 3 in Leusden. Om 16.00 uur heet burgemeester Gerolf Bouwmeester van Leusden iedereen welkom. Daan Brink – voormalig Officer Special Forces – komt spreken, er is een mini ‘static show’ van militaire voertuigen, de muzikale begeleiding is in handen van het Fanfare Korps Nationale Reserve en de Amersfoortse zangeres Abke Bruins verzorgt een bijzonder optreden. Uiteraard dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk de welbekende ‘Blauwe Hap’.

Aanmelden Veteranendag
Bent u veteraan en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan via veteranendag@amersfoort.nl. U mag uw partner of andere introducé meenemen.