Veteranendag Medemblik

Geplaatst op: 1 juni 2023
Deel dit bericht:
  • Datum: 17 juni 2023
  • Locatie: WOII museum Medemblik

Op zaterdag 17 juni organiseert de gemeente Medemblik, voor alle veteranen die woonachtig zijn in de gemeente Medemblik, de lokale Veteranendag. Wij hebben voor u en één introducé een bijzonder programma samengesteld. De bijeenkomst vindt plaats in het Oorlogsmuseum in Medemblik.

Op deze dag tonen wij onze dank aan u en vele andere Veteranen voor uw toewijding en inzet ten dienste van de internationale gemeenschap.

Wij ontvangen u graag op zaterdag 17 juni om 12.00 uur in het Oorlogsmuseum (Zeldenrust 5, Medemblik). Er staat een lunch voor u klaar, gevolgd door een presentatie van mevrouw Helen Patton-Plusczyk, kleindochter van generaal Patton.

Programma
12:00 uur Inloop met drankje in de Belevingszaal
12:15 uur Welkomstwoord door waarnemend burgemeester Dennis Straat
12:30 uur Lunch
13:30 uur Presentatie door mevrouw Helen Patton-Plusczyk in de theaterzaal
14:15 uur Informeel samenzijn in de Belevingszaal
16:00 uur Einde

Om 11.15 uur legt waarnemend burgemeester Dennis Straat met het Veteranencomité bloemen bij het oorlogsmonument (hoek Breedstraat en Nieuwstraat).Tevens wordt het Witte Anjer Perk van Medemblik dan geopend.

Tijdens het programma worden foto’s en filmopnames gemaakt. In verband met de privacywetgeving (AVG) vragen wij u om uw eventuele bezwaar hiertegen aan ons te melden.
Uw adresgegevens ontvingen wij van het Veteraneninstituut.

Bent u woonachtig in de gemeente Medemblik en heeft u geen uitnodiging ontvangen, gelieve dit te melden via mail: veteranen@medemblik.nl