Allround medewerker F&B

Deel dit bericht:
Voor 36 uur per week

Steek jij graag de handen uit de mouwen en is jouw DNA gastvrijheid? Wil jij aan de slag in een unieke organisatie als het Nederlands Veteraneninstituut? Dan is dit dé kans om talent te laten zien. Onze mooie locatie in Doorn biedt onder andere ruimte aan een hotel met 37 kamers, een restaurant met 140 zitplaatsen, een terras met 100 zitplaatsen, 12 zalen variërend van 8 tot 200 personen en we verzorgen de banqueting voor bijeenkomsten en evenementen.

Je kan ingezet worden bij het ontbijt, de lunch, het diner, in de bar, banqueting en bij evenementen. Je bent als gastheer/-vrouw, het visitekaartje. Bij de Hospitality van het Nederlands Veteraneninstituut ligt de lat hoog: in kwaliteit, service, gezondheid en duurzaamheid.

Restaurant scene

Dit ben jij

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde horeca opleiding waarbij wij ervaring in de horeca met daarnaast uitstraling en omgangsvormen belangrijker vinden dan theoretische kennis;
  • Je weet van aanpakken, bent klantvriendelijk, doortastend en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
  • Verder ben je flexibel qua inzetbaarheid;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Dit zijn wij

Het Nederlands Veteraneninstituut zet zich in om de ruim 100.000 Nederlandse veteranen de erkenning, waardering en zorg te geven die zij verdienen. Wij beschikken over jarenlange opgebouwde kennis en expertise op het gebied van veteranenthema’s. Ons gedreven team van ruim tweehonderd medewerkers is meedenkend en steeds op zoek naar vernieuwing om onze missie nog beter uit te voeren. Daarvoor bundelen we onze kracht, kennis en kunde met andere organisaties en maatschappelijke partijen. Zo bouwen we met elkaar aan een samenleving waarin elke veteraan meetelt, meedoet en zich thuis kan voelen.

Het team restauratieve dienst is onderdeel van de sector Hospitality. Net als het team huishouding, keuken, receptie en servicedesk.

Waarom jij bij ons wilt werken

  • Een afwisselende job in een modern pand in de bosrijke omgeving in Doorn waar geen dag hetzelfde is;
  • Een hecht team met een prettige werksfeer waar service voorop staat;
  • Een salaris tussen € 1.875,– en € 2.319,– op fulltime basis (36 uur) volgens de cao Sociaal Werk in schaal 2. Verder krijg je reiskosten, een eindejaarsuitkering van 8,3% van het maandsalaris deze is maandelijks beschikbaar als onderdeel van het Individueel Keuzebudget, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk en bedrijfseigen regelingen, waaronder een Loopbaanbudget.

Heb jij het gevoel dat je past in ons team en klopt bovenstaande tekst met wie jij bent? Dan kijken we uit naar je CV en motivatie. Je kunt deze mailen naar werken@nlveteraneninstituut.nl. Wil je meer informatie neem dan contact op met Marjan Meerssman, coördinator restaurant, 06 4693 8855 of mail naar m.meerssman@nlveteraneninstituut.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.