Kok

Deel dit bericht:
Voor 20 uur per week

Elk jaar ontvangt het Nederlands Veteraneninstituut vele gasten. Al deze gasten en ook onze medewerkers willen wij verwennen met een lekker ontbijt, lunch en diner? En daar hebben wij jou hard voor nodig. Samen met de chef-kok en het keukenteam ga jij aan de slag met jouw passie: het koken en bereiden van eten en dat alles in een moderne en goed uitgeruste keuken.

Ben je toe aan een nieuwe stap maar twijfel je nog. Gooi die twijfel overboord en solliciteer!

Waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat je dan bij een unieke organisatie in Nederland werkt in ons mooie pand in de bosrijke omgeving in Doorn. Je dagelijks zelfstandig of ondersteunt bij het maken van een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor gasten en medewerkers. Daarnaast zorg je voor buffetten, barbecues, snacks en fingerfood. Omdat je ambacht, dagverse producten en kwaliteit belangrijk vindt. Je graag initiatief neemt om onze en jouw kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Je ruimte krijgt om hierin je creativiteit kwijt te kunnen. Dit ga je samen doen met je team, dat momenteel uit 6 collega’s bestaat die jou allemaal graag op weg helpen. Wat je zo al nog meer doet vertellen we je graag in een gesprek.

Wie zijn wij?

Het Nederlands Veteraneninstituut zet zich in om de ruim 100.000 Nederlandse veteranen die erkenning, waardering en zorg te geven die zij verdienen. Wij beschikken over jarenlang opgebouwde kennis en expertise op het gebied van veteranenthema’s. Ons gedreven team van ruim tweehonderd medewerkers is meedenkend en steeds op zoek naar vernieuwing om onze missie nog beter uit te voeren. Daarvoor bundelen we onze kracht, kennis en kunde met andere organisaties en maatschappelijke partijen. Zo bouwen we met elkaar aan een samenleving waarin elke veteraan meetelt, meedoet en zich thuis kan voelen.

Dit heb je

  • Een diploma als kok niveau 2 of 3 aangevuld met relevante werkervaring;
  • Oog voor gastvrijheid, hygiëne, service en dienstverlening;
  • Je krijgt energie van het samenwerken in een team;
  • Kennis van HACCP en allergenen wetgeving;
  • Bereidheid om in wissel- en weekenddiensten te werken (in voor horeca begrippen, gunstige werktijden);
  • Passie voor eten (wie niet).

Dit kan je

  • Mensen enthousiasmeren met jouw kookkunsten;
  • Zelfstandig en in teamverband werken;
  • Proeven of er nog een snufje zout nodig is.

Dit krijg je

  • Een job waar geen dag hetzelfde is;
  • Een leuk hecht team waar kwaliteit en service voorop staat;
  • Een prima salaris tussen € 2.059,– en € 2.832,– op fulltime basis (36 uur) volgens de cao Sociaal Werk in schaal 4.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van het maandsalaris deze is maandelijks beschikbaar als onderdeel van het Individueel Keuzebudget, reiskosten en een onregelmatigheidstoeslag;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao Sociaal Werk en bedrijfseigen regelingen, waaronder een Loopbaanbudget.

Heb jij het gevoel dat je past in ons team en bij onze organisatie? Dan kijken we uit naar je CV en motivatie. Je kunt deze mailen naar werken@nlveteraneninstituut.nl. Zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Stef Reimer, manager Hospitality: 06-5246 1679 of mail naar s.reimer@nlveteraneninstituut.nl.

Het verkrijgen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!