ECHOS Home Harskamp

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Harskamp.
echos-home-harskamp

ECHOS Home Harskamp ligt vlakbij de Generaal Winkelman kazerne aan de doorgaande weg met voldoende parkeergelegenheid. Vrijwel iedere militair is bekend met het schietterrein en de schietbanen: Baan Alfa, Baan Bravo, Baan Charlie etc.

Dagelijks fungeert dit ECHOS Home als gezellige en gastvrije plek voor bezoekers om even een kop koffie te drinken, een snack te eten of tijd te nemen voor lunch of diner. Om te ontspannen zijn er vele mogelijkheden: poolbiljart, biljart, dart, Wii op een groot scherm en gratis WIFI. In de filmzaal kunnen sportevenementen worden bekeken. Er zijn tevens volop vergaderfaciliteiten beschikbaar,

Vanuit dit ECHOS Home start ook de Harscamper wandeling (12 km). Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kampeerboerderijen in de directe omgeving.

Dit ECHOS Home maakt deel uit van de Veteranen Ontmoetingscentra,  er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig. Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden.

 

Contactgegevens:
Telefoon: 0318 – 45 30 60
E-mail: harskamp@echos.nl
Manager: David Mammen

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 09.00- 21.00 uur
Op vrijdag en in het weekend geopend in overleg

 

ECHOS-Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS-Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Harskamp is onderdeel van:

VOC-logo