ECHOS Den Helder

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Den Helder.
echos-den-helder

Dit ECHOS Home opende in 2013 haar deuren op Marinekazerne “Erfprins”. In dit gezellige, moderne en met frisse kleuren ingerichte tehuis, bieden wij verschillende faciliteiten aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden.

Wij bieden een huiselijke en ontspannen sfeer met een goede service en kwaliteit. Er zijn mogelijkheden om TV te kijken, te internetten, te biljarten, te darten of om gewoon een ouderwets kaartje te leggen. Omdat wij deel uit maken van de Veteranen Ontmoeting Centra, is er in de vestiging altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Ook burgers zijn van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt bij de medewerkers van ons ECHOS Home, wordt u toegang verleent tot het terrein.

Op afspraak zijn er verschillende vergadermogelijkheden, uiteraard in combinatie met een lekkere lunch of goed verzorgt diner, van de kaart of samengesteld naar uw wensen. Ook voor compleet verzorgde partijen, recepties en grote groepsevenementen kunt u bij ons terecht. Uw FLO-receptie wordt niet alleen goed verzorgt maar ook voor u gedeclareerd bij Defensie.

Informeert u gerust naar alle mogelijkheden die dit mooie en gastvrije ECHOS Home te bieden heeft. U bent altijd van harte welkom!

 

Contactgegevens:
Adres: Schapendijkje 8, 1782 TD Den Helder
Telefoon: 0223 – 655 066
E-mail: denhelder@echos.nl
Manager: Han Mennink

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09.00-23.00 uur
Vrijdag van 10.00-12.30 uur
In het weekend geopend in overleg

 

 

 

ECHOS-Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS-Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Den Helder is onderdeel van:

VOC-logo