ECHOS Home Rotterdam

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Rotterdam.
echos-home-rotterdam

ECHOS Home Rotterdam is gelegen op het terrein van de Van Ghentkazerne in Rotterdam. De bezoekers van dit ECHOS Home kunnen gebruik maken van de pooltafel, het voetbalspel of plaatsnemen in één van de drie TV hoeken, voor een film, voetbal of ander programma.

Er is een terras dat ruimte biedt aan 40 personen en waar men kan genieten van de snacks en plateservice uit de keuken van het ECHOS Home. Natuurlijk kan dit ook aan de ruime bar of aan één van de gezellige tafeltjes binnen.

Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden.

Vergaderen kan ook; er zijn 3 zalen beschikbaar met een capaciteit van 6 tot 40 personen.

De medewerkers van ECHOS Home Rotterdam heten U graag welkom. De koffie staat klaar.

 

Contactgegevens:
Telefoon: 010 – 242 99 10
E-mail: rotterdam@echos.nl
Manager: Ad Muilwijk

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.00-23.00 uur
Vrijdag van 08.00-13.00 uur

 

ECHOS Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Rotterdam is onderdeel van:

VOC-logo