ECHOS Home Havelte

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Havelte.
echos-home-havelte

ECHOS Home Havelte ligt aan de toegangsweg richting de Joh. Postkazerne in Darp, en aan de rand van het prachtige natuurgebied “Holtingerveld” met zijn prachtige heidevelden, hunebedden en schaapskudde.

Voor de inwendige mens hebben we lunch- en dinergerechten en wisselende menu’s. Maar heeft u iets bijzonders te vieren, dan behoort een receptie, een buffet of barbecue ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we voldoende gelegenheid tot ontspanning. Gratis wifi, tv en/of films kijken, of gewoon even helemaal niks, het kan allemaal.

In de basis zijn wij een militaire voorziening , maar natuurlijk zijn we ook voor “burgers” gewoon toegankelijk, en kunnen zij van al onze faciliteiten gebruik maken. Daarnaast beschikken wij over 3 volledig ingerichte vergaderruimtes

En wilt u met uw gezelschap een compleet verzorgde dag uit in de omgeving dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Want wat dacht u van de prachtige brinkdorpen in de omgeving, de Maatschappij van Weldadigheid in de Kolonie Frederiksoord, Giethoorn en het Nationaal Park de Weerribben?

Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden. Echos Home Havelte is een Veteranen Ontmoetings Centrum,  er zijn daarom altijd nuldelijns ondersteuners aanwezig.

Graag tot ziens in Darp (Havelte) !

 

Contactgegevens:
Locatie: Havelte, Johannes Postkazerne
Telefoon: 0521 – 34 12 97
E-mail: havelte@echos.nl
Facebook
Manager: Han Mennink

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.00-20.00 uur
Vrijdag van 08.00-14.00 uur
In het weekend geopend op afspraak

 

ECHOS Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Havelte is onderdeel van:

VOC-logo