MDKL – Nuth

3 oktober 2014
Deel dit bericht:
Hellebroek 37
6361 AA , Nuth
06- 22559114
Naar de website

De afkorting MDKL staat voor maatschappelijke dienstverlening & kameraadschap legereenheden. De stichting beheert een aantal voorzieningen. Deze voorzieningen werken voor iedereen die direct of indirect met Defensie, of overige geüniformeerde beroepen te maken heeft of heeft gehad. Of het nu gaat om ex-dienstplichtigen, veteranen, dienstslachtoffers, post-actieven, iedereen kan gebruik maken van onze diensten op één van onze voorzieningen.

Ook voor het thuisfront van bovengenoemde mensen staan we binnen onze voorzieningen doorlopend met raad en daad klaar. Doordat we continu contact houden met deze mensen weten we wat er speelt en passen we onze diensten voortdurend aan, aan de behoeften. Op deze manier neemt de stichting  haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, om een brug te zijn tussen de maatschappij en de professionele hulpverlening.

Het hoofddoel van de stichting is het aanbieden van infra, welke specifiek is ingericht en afgestemd op de behoefte van bezoekers. Gezelligheid, ontspanning,  begrip, herkenning, respect en ondersteuning in het breed maatschappelijk perspectief wordt door geschoolde vrijwilligers  geboden.

Stichting MDKL-Nederland heeft verschillende vestigingen. Een daarvan is het Ontmoetingscentrum te Nuth.

Contactgegevens
Hellebroek 37, 6361 AA te Nuth
Tel: 06-22 55 91 14
Beheerders: Eric & Marlies den Hertog
Openingstijden: ma t/m zo van 09.30 tot 17.00 uur
Buiten de openingstijden op afspraak

MDKL Nuth is onderdeel van:

VOC-logo