SOLV ’t Eldershoes

Deel dit bericht:

’t Eldershoes is een initiatief van veteranen, die een mogelijkheid zochten om elkaar te kunnen ontmoeten in een ongedwongen en rustige sfeer. Dit betekent dus, dat veteranen en hun partner onder het genot van een kopje koffie met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Daarom is er gekozen om de huiskamer eenvoudig in te richten, zodat het er goed vertoeven is. Verder bevindt er zich in het huis een ruimte die ingericht is als expositieruimte, waar een en ander te zien is van diverse missies.

Omdat het begrip ‘veteranen’ en alles wat zich afspeelt in de wereld van oud-ge├╝niformeerden in de loop van de jaren een andere betekenis gekregen heeft, hebben we de doelstelling van onze stichting moeten aanpassen.

’t Eldershoes is nu dus een ‘huis’ voor veteranen, (oud-)militairen en alle ge├╝niformeerden in overheidsdienst, zoals brandweer, politie en douane. Maar in feite is iedereen welkom die zich met ons verbonden voelt, civiel of militair, jong en oud. Zonder onderscheid naar afkomst, geloof, sekse, of wat dan ook …… Welkom!

Contactgegevens
Waar: Het Elders Hoes, Aldenhofstraat 13, 6431 KA Heerlen/Hoensbroek.
Telefoon: 045- 5281271
E-mail: jvh57@hotmail.com
Wanneer: maandag, woensdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur

’t Eldershoes is onderdeel van:

VOC-logo