Stichting Veteranen Almelo

Deel dit bericht:

Elke 2de dinsdag vd maand

Wat doen we dan als Veteranen Almelo?

Allereerst zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Elke 2de  Dinsdag van de maand hebben we onze veteranen inloop avond In het clubgebouw van de Vogel vereniging de Goudvink, aan de Seringenstraat 56a te Almelo. Een gezellig samenzijn met soms een bepaald thema. Bijkletsen, borrelen, hapjes, verhalen delen en gewoon gezelligheid onder elkaar staat hier voorop.

Daarnaast houden we bij voldoende belangstelling een jaarafsluiter-stamppotbuffet.

Maar we doen meer. We ondersteunen de gemeente Almelo bij de jaarlijkse Veteranendag, en helpen als vrijwilligers op projectbasis bij bepaalde activiteiten en goede doelen in onze eigen regio.

Ook zullen we in de toekomst ook meer uitjes gaan organiseren die voor jou en je thuisfront interessant zijn. Daarnaast worden we soms ook gevraagd om bij diverse specifieke activiteiten herkenbaar aanwezig te zijn Zoals De Indië herdenking en De Dodenherdenking op deze wijze wordt vaak een waardig tintje gegeven aan die momenten.

Op deze website zullen we je op de hoogte houden van al ons nieuws en voortgang van allerlei activiteiten. We willen je ook graag persoonlijk op de hoogte houden van wat we doen en bieden!
Indien je dat op prijs zou stellen kun je je aanmelden via het contactformulier hier op de site.

En als laatste:

kom gewoon een keer naar een veteranenavond en daar ben je altijd welkom,

Je bent en blijft tenslotte een VETERAAN

e-mail: info@veteranenalmelo.nl of www.veteranenalmelo.nl

Stichting Veteranen Almelo
Ons Post Adres is,
Stichting Veteranen Almelo
Kluppelshuizenweg 34 7608 RL Almelo