Veteranen Ontmoetingsmiddag Westland

Deel dit bericht:

Stichting “Veteranen Westland”

Is ontstaan na een gezellige en gezamenlijke ontmoeting in Café de Viskeet, Ter Heijde aan Zee waar één maal in de twee maanden een Veteranen ontmoetingsavond wordt gehouden voor Veteranen die in de Gemeente Westland wonen en Veteranen die in een Zorginstelling woonachtig zijn. Het bleek na deze ontmoeting al snel duidelijk dat er niets in de Gemeente Westland is waar Veteranen bij elkaar konden komen en samen te zijn voor de gezelligheid, een praatje, het ophalen van herinneringen en verhalen.

Het idee ontstond hier om de handen in één te slaan en wat te betekenen voor de Westlandse Veteranen.

Wij willen aandacht besteden aan diverse thema’s en uitjes om de “oudere” Veteraan Indië, Korea en Nieuw Guinea en de “Jongere” Veteraan Libanon, Bosnië en Afghanistan tot/bij elkaar te brengen, omdat hier vraag naar is.

Wanneer:

Sinds Mei 2014 is er elke laatste vrijdag van de maand een ontmoetingsmiddag voor Veteranen die in een Zorginstelling woonachtig zijn. Deze vind plaats in de Hooge Hasta aan de Hastastraat nr. 5 in Naaldwijk. Uiteraard zijn bij deze middagen Veteranen uit geheel Nederland welkom, want je zal maar op vakantie zijn en denken dat je niet welkom bent.

Voor wie:

“Veteranen Westland” is voor een ieder toegankelijk: Veteranen uit de “wijk”, oudere en jongere Veteranen, actieve en postactieve Veteranen, thuisfront en familie.

De locatie:

Veteranen middagen Van Bergenhenegouwenlaan 2, Poeldijk.
Kees Verkade 06-29160056
Lizanne van de Ree 06-20007230

Op de facebookpagina “Veteranen Westland” vindt u actuele informatie.