Veteranencafé Westland

Deel dit bericht:

Stichting “Veteranen Westland”

Is ontstaan na een gezellige en gezamenlijke ontmoeting. Het bleek na deze ontmoeting al snel duidelijk dat er niets in de Gemeente Westland is waar Veteranen bij elkaar konden komen en samen te zijn voor de gezelligheid, een praatje, het ophalen van herinneringen en verhalen. Het idee ontstond hier om de handen in één te slaan en wat te betekenen voor de Westlandse Veteranen.

Wij willen aandacht besteden aan diverse thema’s en uitjes om de “oudere” Veteraan Indië, Korea en Nieuw Guinea en de “Jongere” Veteraan Libanon, Bosnië en Afghanistan tot/bij elkaar te brengen, omdat hier vraag naar is.

Wanneer:

Sinds begin 2015 is er tweemaandelijks (op de donderdagavond) een Veteranen Café (data wordt bekend gesteld via de media en website). Uiteraard zijn bij deze avonden Veteranen uit geheel Nederland welkom, want je zal maar op vakantie zijn en denken dat je niet welkom bent.

Voor wie:

“Veteranen Westland” is voor een ieder toegankelijk: Veteranen uit de “wijk”, oudere en jongere Veteranen, actieve en postactieve Veteranen, thuisfront en familie.

De locatie:

Van Bergenhenegouwenlaan 2, Poeldijk

Michel van Zwet 06 – 29523719

Actuele informatie vindt u ook op de Facebookpagina van “Veteranen Westland” .