Nederlands Veteraneninstituut (NLVi) onthult nieuw logo

29 oktober 2020
Deel dit bericht:
Sinds 1 januari 2021 is de samenvoeging 6 organisaties op het gebied van erkenning, waardering en zorg voor veteranen een feit.

Het Nederlands Veteraneninstituut (NLVi) zet zich in voor veteranen, zodat zij het respect en de dankbaarheid vanuit de samenleving voelen die zij verdienen. Het instituut geeft hen aandacht en biedt zorg als veteranen die nodig hebben. Vanuit onze thuisbasis in Doorn stellen we de veteraan centraal in alles dat we doen. Of het nu gaat om zorg of erkenning en waardering, het Nederlands Veteraneninstituut, veteranen en andere organisaties bundelen vanaf 1 januari hun krachten om dit doel te bereiken! Bij een nieuwe organisatie, hoort een nieuwe uitstraling. Daarom presenteren wij vandaag met trots ons nieuwe logo. Het heeft de vorm van een schild met een open en transparant karakter en het symboliseert geborgenheid en bescherming.

Er wordt nog steeds hard verder gewerkt aan de samenvoeging van de zes organisaties (Stichting het Veteraneninstituut, de Stichting Nederlandse Veteranendag, Stichting de Basis, het programmabureau van het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), de zorgcoördinatie van ABP/APG en de coördinatie van de nuldelijnsondersteuning van het Veteranen Platform). Het werk voor al onze doelgroepen gaat uiteraard door. Per 1 januari start de nieuwe landelijke organisatie voor de uitvoering van het veteranenbeleid en hulp- en dienstverlening voor dienstslachtoffers, oorlogsgetroffenen WOII en andere geüniformeerde beroepen met het nieuwe logo en bijpassende huisstijl.  Het Nederlands Veteraneninstituut  is vindbaar en bereikbaar via https://www.nlveteraneninstituut.nl en via 088 3340050.