Nominaties Witte Anjer Prijs 2023

14 februari 2023
Deel dit bericht:
Geef je nominatie door

Wil jij een vriend(in), familielid, kennis of collega in het zonnetje zetten voor zijn of haar inzet voor erkenning en waardering van veteranen in Nederland? Dit kan door hen tussen 8 februari – 31 maart 2023 te nomineren voor de Witte Anjer Prijs 2023.

witte-anjer-prijs

Inzet voor veteranen

Het Nationaal Comité Veteranendag reikt sinds 2018 jaarlijks de Witte Anjer Prijs uit aan mensen die een bijzondere rol spelen in het leven van veteranen. Denk aan de oprichter van het veteraneninloophuis, een ondersteunend thuisfront, een burgemeester die zich elk jaar extra inzet om een prachtige lokale Veteranendag te organiseren of simpelweg de buurman/buurvrouw die altijd klaarstaat.

Door iemand te nomineren voor de Witte Anjer Prijs zet je diegene in het zonnetje en krijg je de kans om diegene te  bedanken voor zijn of haar inzet.

Prijsuitreiking

De nominaties worden beoordeeld door een jury die een selectie van 15 nominaties maakt. Deze selectie genomineerden worden uitgenodigd voor de Witte Anjer Prijsuitreiking op 14 juni, waar de winnaar officieel bekend wordt gemaakt. Dien voor 31 maart je nominatie in via: https://www.veteranendag.nl/nieuws/witte-anjer-prijs-2023/.