Actie “Veteranen steunen Beiroet”

7 augustus 2020
Deel dit bericht:
Stichting OVA ondersteunt actie van veteranen.

Wat een verschrikkelijke ramp is er in Beiroet gebeurd! Meer dan 150 doden en 5.000 gewonden en enorme aantallen daklozen. ….En dat bovenop de coronacrisis, die velen in Libanon tegen de armoedegrens aangebracht heeft. Veel veteranen bewaren bijzondere herinneringen uit hun uitzendperiode(s) naar Libanon. Uit hun kring klinkt de roep om actie.

beiroet-veteranen-libanon

Op initiatief van Libanon veteraan Bert Kleine Schaars is inmiddels een samenwerking tot stand gekomen met Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten (OVA), het Veteraneninstituut en de Nederlandse Unifil Vereniging om een inzamelingsactie op te starten voor de mensen in Beiroet.

Wilt u bijdragen aan deze actie? Maak dan een bedrag over naar bankrekeningnummer NL64 INGB 0007 6493 55 ten name van de Stichting Ondersteuning Veteranenactiviteiten ovv “Actie Beiroet”. 

Het ingezamelde geld wordt op gepaste wijze overgedragen aan een erkende NGO die er voor zorgt dat het geld goed terecht komt. Mocht u goede ideeën hebben over de besteding van het ingezamelde geld dan u dat natuurlijk ook laten weten via beiroet@stichting-ova.nl 

We houden u op de hoogte!

 

veteranen-libanon-beiroet

Wilt u meer weten over de stichting OVA? Kijk op:  https://www.stichting-ova.nl/