Thuisfrontdag en bijeenkomst thuisfront Afghanistanveteranen

10 september 2021
Deel dit bericht:
Zaterdag 2 oktober 2021.

Op zaterdag 2 oktober organiseert het Nederlands Veteraneninstituut weer een ontmoetingsdag, speciaal voor het thuisfront. Vanuit onze betrokkenheid bij het thuisfront van onze Afghanistanveteranen voelen wij ook de behoefte om voor hen een bijeenkomst te organiseren. Naast het reguliere programma op de thuisfrontontmoetingsdag wordt er daarom speciaal tijd gereserveerd voor deze groep, om een luisterend oor te bieden aan degenen die daar behoefte aan hebben.

  • Het programma voor de thuisfrontontmoetingsdag loopt van 10.00 – 16.00 uur incl. lunch
  • Het programma voor de bijeenkomst thuisfront Afghanistanveteranen loopt van 10.00 – 14.00 uur incl. lunch

De thuisfrontontmoetingsdag is voor het thuisfront van al onze veteranen. De aparte bijeenkomst thuisfront Afghanistan, die deel uit maakt van deze dag, is alleen voor het thuisfront van onze veteranen die in Afghanistan hebben gediend. Uiteraard ben je welkom om met beide programma’s mee te doen en kan je na de thuisfront Afghanistanbijeenkomst aansluiten bij het reguliere programma. Beide programma’s zijn voor 18 jaar of ouder. Voor vragen, neem contact op met Anita Mensing via thuisfront@nlveteraneninstituut.nl of bel 06 57 24 79 33.

Meld je voor 26 september aan via onderstaand aanmeldformulier.

Vanwege de geldende coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal mensen ontvangen. Wij kunnen je deelname dan ook niet garanderen. Na de sluitingsdatum krijg je bericht of je aanwezig kan zijn. Als er teveel aanmeldingen zijn dan toegestaan is binnen de geldende coronamaatregelen, zullen we bekijken of we op een later moment nog een ontmoeting organiseren.