Op pad met je Veteranenpas

5 augustus 2019
Deel dit bericht:
Tips voor zomers voordeel.

Met je Veteranenpas krijg je korting op allerlei activiteiten. Wij lichten er een aantal voor je uit die perfect zijn voor tijdens de zomervakantie. Dus stop de Veteranenpas in je portemonnee en ga er op uit!

Wil je alle Veteranenpas voordeelacties bekijken? Bekijk dan het overzicht op de website van Stichting Onbekende Helden.

veteranenpas-voordeel-tips

Movie Park Germany

Movie Park Germany geeft veteranen 40% korting op de aanschafprijs van hun ticket! Veteranen betalen slechts € 23,- voor zowel een volwassenenticket als voor een kinderticket. Tip: Wanneer je de tickets vooraf bestelt, hoef je bij de kassa niet meer in de rij te staan.

Archeon museumpark

Breng een bezoek aan Archeon en ga terug in de tijd! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Romeinen of ga aan de slag met een Middeleeuws ambacht. Als veteraan krijg je met je veteranenpas 50% korting op de entree, voor 4 personen.

Optisport

Zin in een actief dagje uit? De keuze is reuze bij Optisport: van zwembad tot health club en speelparadijs. Veteranen krijgen bij alle Optisport locaties 15% korting op de entreeprijs. De korting is ook geldig op het volgen van Optisport groepslessen bij de verschillende zwembaden en binnensportlocaties, én ook op een jaarabonnement bij een Optisport Health Club. Kijk op de website van Optisport voor alle locaties.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Ben je toe aan wat rust of wil je gewoonweg genieten van de natuur? Breng dan eens een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Met je veteranenpas krijg je gratis toegang tot het park. Maak een flinke wandeling of pak een Witte Fiets en tour door het prachtige landschap.

Duinrell

In Duinrell breng je met gemak een héle dag zoet. Naast het tropische Tikibad zijn er in het park namelijk nog zo’n 40 attracties te vinden! Veteranen krijgen met de veteranenpas gratis toegang, maximaal 4 familieleden krijgen nog eens 50% korting. Het voordeel geldt zowel op het Tikibad als het Attractiepark.

Kaldi

Bij Kaldi geniet je van heerlijke koffie. Ben je aan het shoppen, op stedentrip in eigen land? Neem dan een koffiebreak bij Kaldi en ontvang de tweede kop koffie gratis! Kaldi heeft zo’n 30 vestigingen door heel Nederland. Neem een kijkje op de website voor het gehele overzicht.

Madurodam

Madurodam moet je een keer beleefd hebben. Er is ontzettend veel te doen in het park en tot september is Madurodam ook nog eens extra lang geopend. Veteranen kopen een toegangskaartje voor de helft van de prijs!

Dutch Ink

De zomervakantie betekent ook meer tijd voor jezelf. Denk je al langer na over het nemen van een tatoeage? Bij Dutch Ink – The Tattoo Company krijg je als veteraan 25% korting bij een besteding vanaf € 250,-. Gebruik deze vakantietijd voor het bedenken van je mooiste ontwerp en maak die afspraak!

Defensiemusea

Met je Veteranenpas heb je gratis toegang tot de vier Defensiemusea. Ga aan boord van de Tonijn in het Marinemuseum of bezoek het Marechausseemuseum, het oudste politiemuseum van Nederland. In het Nationaal Militair Museum kom je alles te weten over de Koude Oorlog en in het Mariniersmuseum doe je een meet&greet met mariniers.

Ben je op zoek naar praktische informatie over de Veteranenpas of wil je meer weten over de voordelen van de pas? Klik dan op één van de links in het overzicht: