Module militaire contextkennis

Deel dit bericht:

Voor iedere ketencollega is algemene kennis van de militaire wereld en de diverse uitzendingen van belang om aansluiting te hebben met de veteraan. Kennis van diens leefwereld draagt daar in belangrijke mate aan bij. Om nieuwe medewerkers met deze leefwereld kennis te laten maken, bieden we de mogelijkheid om de Module Militaire Contextkennis te volgen.

LZV Vlag

In de module wordt u meegenomen in de wereld van de veteraan: van aanmelding bij de militaire opleiding tot de nazorg van de veteraan. Er wordt o.a. stil gestaan bij de invloed van de militaire vorming en de transitie van militair naar burger. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met de andere collega’s binnen de keten. De module militaire contextkennis wordt gemiddeld twee keer per jaar georganiseerd, afhankelijk van de interesse.

Schrijf je alvast in

De eerstvolgende Module Militaire Contextkennis vindt hoogstwaarschijnlijk plaats in november 2023 in Schaarsbergen, de exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Via onderstaand formulier meld je je aan voor de wachtlijst. Je ontvangt z.s.m. meer informatie om je definitief aan te melden.