Module militaire contextkennis

Deel dit bericht:

Voor iedere ketencollega is algemene kennis van de militaire wereld en de diverse uitzendingen van belang om aansluiting te hebben met de veteraan. Kennis van diens leefwereld draagt daar in belangrijke mate aan bij. Om nieuwe medewerkers met deze leefwereld kennis te laten maken, bieden we de mogelijkheid om de Module Militaire Contextkennis te volgen.

LZV Vlag

In de module wordt u meegenomen in de wereld van de veteraan: van aanmelding bij de militaire opleiding tot de nazorg van de veteraan. Er wordt o.a. stil gestaan bij de invloed van de militaire vorming en de transitie van militair naar burger. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met de andere collega’s binnen de keten.

Schrijf u alvast in

De module militaire contextkennis wordt gemiddeld twee keer per jaar georganiseerd, afhankelijk van de interesse. Schrijf u in voor de module via onderstaand formulier. U wordt dan direct geïnformeerd zodra er een datum gepland wordt.

Bedankt voor je interesse in de module militaire contextkennis. Helaas is de module op 27 maart 2023 vol. De volgende module vindt op 11 oktober 2023 plaats. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 april 2023.