iTRACK

Deel dit bericht:
iTRACK is jouw digitale thermometer tijdens de begeleiding of behandeling.

Wil je voortgang van jouw zorgtraject in beeld krijgen en zelf verantwoordelijkheid nemen over het verloop? Je kan eenvoudig zelf checken hoe jij de voortgang van je begeleiding of behandeling ervaart. Vul iTRACK met enige regelmaat in, dan zie je ook of je klachten afnemen, hetzelfde blijven of op sommige punten extra aandacht vragen.

Ups en downs

iTRACK kan helpen om je bewust te worden van je veerkracht. Het laat je ups en downs zien. Jij bepaalt of je vragenlijst invult, hoe vaak je de lijst invult en met wie je de vragenlijst deelt. Dat kan uiteraard je hulpverlener zijn, maar ook je partner of andere voor jou belangrijke mensen. Heb je moeite om onder woorden te brengen hoe je je voelt? Dan kun je iTRACK gebruiken om het te laten zien.

Tom

Vragen over iTrack

De antwoorden op de meestgestelde vragen over iTrack hebben we verzameld in een FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@lzv-groep.nl.

Geïnteresseerd in iTrack?

Ga naar itrack.mijnzorgpeiler.nl/login. Hier maak je eenvoudig een eigen beveiligde omgeving. De eerste keer moet je hier een aantal basisgegevens invullen, bijvoorbeeld van welke instelling je begeleiding krijgt. Vervolgens kun je op ieder gewenst moment snel antwoord geven op 10 vragen. Je kunt na het invullen direct de resultaten inzien. Meer informatie over het invullen van de vragenlijst, inzien van de resultaten en de rapportage vind je ook in ‘MijnZorgPeiler’ na het inloggen.