NLVi Benefiet Galadiner

Deel dit bericht:

Welkom op de pagina over het NLVi Benefiet Galadiner!

Datum: 8 november 2024
Locatie: het Nederlands Veteraneninstituut in Doorn

Mooi gedekte tafel voor Benefiet Galadiner

NLVi Benefiet Galadiner

Op 8 november 2024 organiseren we op eigen locatie in Doorn voor het eerst het NLVi Benefiet Galadiner. Een nieuwe manier om waardering te laten blijken voor de inzet van veteranen en geld op te halen voor een goed doel dat aan veteranen gerelateerd is. Wij brengen hiermee mensen en organisaties samen die een tastbare bijdrage willen leveren aan de erkenning en waardering voor veteranen.

Wat gaan we doen

Het NLVi Benefiet Galadiner wordt een sprankelende avond die in het teken staat van degenen die ons land hebben gediend en nog steeds en in het bijzonder in het teken van hun thuisfront. Het event biedt de unieke kans om de persoonlijke verhalen van deze veteranen en hun gezinnen te leren kennen. En om iets terug te doen voor hen die zich hebben ingezet voor onze vrijheid en veiligheid en daar fysiek of mentaal iets aan hebben overgehouden. De avond biedt culinaire hoogstandjes, inspirerende toespraken, prachtige muziek, een veiling en samenzijn onder gelijkgestemden.

“Het NLVi Benefiet Galadiner draait om onze veteranen. Het is een nieuwe manier om waardering te laten blijken voor hun inzet en geld op te halen voor een goed doel dat aan veteranen gerelateerd is.”

– Paul Hoefsloot, directeur-bestuurder Nederlands Veteraneninstituut

In 2024 is het thema van het NLVi Benefiet Galadiner het Family & Friends programma van de Invictus Games die in 2025 in Vancouver plaatsvinden. Het deelnemen aan de Invictus Games doe je namelijk niet alleen als sporter, het gezin van de veteraan speelt een belangrijke rol in het behalen van de persoonlijke doelen van de sporter.

Hoe dat werkt, leggen de sporters en hun relaties je graag tijdens de avond uit. Om het hele gezin in staat te stellen om deel te nemen aan de komende Invictus Games is er extra geld nodig. De opbrengst van het NLVi Benefiet Galadiner 2024 komt daarom volledig ten goede aan dit programma.

Logo Invictus Games

Om deze avond tot een succes te maken en zoveel mogelijk geld te kunnen inzamelen voor het goede doel, zijn wij op zoek naar partnerships die met ons dit nieuwe initiatief tot een duurzaam succes willen maken. Je doneert via je aanwezigheid op de avond zelf, het bieden op de veilingitems en via losse donatie voorafgaande aan het event.

Op het NLVi Benefiet Galadiner bieden wij je een geheel verzorgde avond van aperitief tot diner met culinaire hoogstandjes, inspirerende toespraken, prachtige muziek, een veiling en samenzijn onder gelijkgestemden. Er zijn prijzen voor zowel een tafel (8 en 10 personen) als een single spot.

Logo van het NLVi Benefiet Galadiner: witte achtergrond met oranje letters.