Ik zoek hulp

Deel dit bericht:

Een uitzending doet iets met mensen, gelukkig meestal ten goede. Maar soms verandert het leven daarna en zoek je hulp. Het Nederlands Veteraneninstituut is er voor jou, en natuurlijk ook voor jouw thuisfront.

Er zijn verschillende opties om ons te bereiken, via telefoon, e-mail of WhatsApp. Lees hieronder hoe we je kunnen helpen.

Veteranenondersteuners

Voel je je onrustig, zijn er spanningen tussen jou en de mensen om je heen, heb je vragen of gewoon de behoefte om je verhaal kwijt te kunnen? De veteranenondersteuners van de nuldelijnsondersteuning weten hoe dat is. Zij begrijpen je verhaal en helpen je verder met hun eigen ervaringen.

Bel 06  23 41 47 58 of stuur een e-mail aan nos@nlveteraneninstituut.nl.

Veteranenloket

Heb je behoefte aan concrete hulp, meer dan alleen een luisterend oor? Neem dan contact op met het Veteranenloket. Bij ons loket kun je o.a. terecht voor psychische hulp,  juridische advies en materiele ondersteuning. Wat je hulpvraag ook is, je kunt altijd contact op te nemen met het Veteranenloket. Hulp vragen kan een grote stap zijn, maar je doet het nooit voor niets. Samen bekijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Is het spoed, dan kan je ons 24/7, dus ook buiten kantooruren, telefonisch bereiken. Bekijk onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Veteranenloket via een van de opties hieronder.

WhatsApp met het Veteranenloket

Om je privacy te beschermen, vragen we je geen privé gegevens te delen via WhatsApp.

  • Deel geen persoonlijke gegevens, bijv. je BSN (burgerservicenummer), woonadres, militaire of medische situatie. Benoem ook niet dat je veteraan bent.
  • Verstuur geen bijlagen, deze openen we niet.
  • Begin geen groepsgesprekken met ons, deze beantwoorden we niet.
  • Niet voor pers en journalisten: WhatsApp is niet voor vragen van de pers. Ben je journalist? E-mail ons: persvoorlichting@nlveteraneninstituut.nl.

Op werkdagen zijn we open van 08.30 tot 17.00. We proberen je z.s.m. antwoord te geven.

Het Veteranenloket stuurt nooit zelf een bericht. Je krijgt alleen een antwoord als je zelf iets stuurt. Het Veteranenloket belt ook nooit met dit nummer. Krijg je zomaar een bericht van het Veteranenloket via WhatsApp, of word je gebeld met dit nummer? Reageer niet en neem niet op. Dit kan oplichting zijn.