FAQ

Deel dit bericht:

Op 8 november 2024 vindt het NLVi Benefiet Galadiner in Doorn plaats.

Hieronder vind je antwoord op alle vragen rondom het Benefiet Galadiner. Staat je vraag er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Logo van het NLVi Benefiet Galadiner: witte achtergrond met oranje letters.

FAQ

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

In de geschiedenis van Nederland hebben ontelbare mannen en vrouwen hun leven gewijd aan de verdediging van vrijheid, vrede en rechtvaardigheid. Zij hebben ons land gediend, vaak met onbaatzuchtige toewijding en soms met persoonlijke offers die littekens achterlaten, zichtbaar en onzichtbaar. Het NLVi zet zich in om hen het respect en de dankbaarheid vanuit de samenleving te laten voelen die zij verdienen. Wij geven aandacht en bieden zorg als veteranen die nodig hebben. Wij bundelen daarvoor onze kracht, kennis en kunde met veteranen en andere organisaties.

In 2024 organiseert het NLVi voor het eerst het NLVi Benefiet Galadiner. Een nieuwe manier om veteranen zichtbaar te maken in de samenleving en geld op te halen voor een goed doel dat aan veteranen gerelateerd is. Wij brengen hiermee mensen en organisaties samen die een tastbare bijdrage willen leveren aan de erkenning en waardering voor veteranen.

Het NLVi Benefiet Galadiner vindt op vrijdag 8 november 2024, vanaf 18.00 uur plaats bij het NLVi in Doorn.

Aan dit NLVi Benefiet Galadiner kunnen individuele deelnemers/ bedrijven/ organisaties deelnemen die maatschappelijke verantwoordelijkheid willen tonen of steun wil betuigen aan onze veteranen.

Met het NLVi Benefiet Galadiner lanceren we een nieuwe manier om veteranen zichtbaar te maken in de samenleving en geld op te halen voor een goed doel dat aan veteranen gerelateerd is. Wij brengen hiermee mensen en organisaties samen die een bijdrage willen leveren aan de erkenning en waardering voor veteranen. Daarvoor bundelen we onze kracht, kennis en kunde met veteranen en andere organisaties. Aan dit Benefietgala kunnen individuele deelnemers, bedrijven of organisaties deelnemen.

Ja, dit is de eerste keer dat we het NLVi Benefiet Galadiner organiseren. Na afloop van dit evenement gaan we het evalueren en op basis daarvan bepalen of we dit vaker gaan organiseren en in welke frequentie. Als we het vaker gaan organiseren dan doen we dit iedere keer met een ander goed doel dat we zo in de schijnwerpers zetten.

In 2024 is het thema van het NLVi Benefietgala het Family & Friends programma van de Invictus Games die in 2025 in Vancouver plaatsvinden. Het deelnemen aan de Invictus Games doe je namelijk niet alleen als sporter, het gezin van de veteraan speelt een belangrijke rol in het behalen van de persoonlijke doelen van de sporter. Hoe dat werkt, leggen de sporters en hun relaties u graag tijdens de avond uit. Om het hele gezin in staat te stellen om deel te nemen aan de komende Invictus Games is er extra geld nodig. De opbrengst van het NLVi Benefiet Galadiner 2024 komt daarom volledig ten goede aan dit programma.

De Invictus Games vinden in 2025 in Vancouver plaats. Het deelnemen aan de Invictus Games doe je niet alleen als sporter, het gezin van de veteraan speelt een belangrijke rol in het behalen van de persoonlijke doelen van de sporter. Het belang van het thuisfront is van onschatbare waarde voor de gezondheid en het welzijn van veteranen en hun families. Het NLVi weet dit als geen ander en streeft ernaar om dit aspect onder de aandacht te brengen en te ondersteunen waar mogelijk. Daarom is dit jaar gekozen voor het Family & Friends programma van de Invictus Games. Om het hele gezin in staat te stellen om deel te nemen aan de komende Invictus Games is er extra geld nodig.

Om deze avond tot een succes te maken en zoveel mogelijk geld te kunnen inzamelen voor het goede doel, zijn wij op zoek naar partnerships die met ons dit nieuwe initiatief tot een duurzaam succes willen maken.

Op het NLVi Benefiet Galadiner bieden wij je een geheel verzorgde avond van aperitief tot diner met culinaire hoogstandjes, inspirerende toespraken, prachtige muziek, een veiling en samenzijn onder gelijkgestemden.

Meer informatie over de prijzen voor een tafel en de verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan het NLVi Benefiet Galadiner vind je op deze pagina. 

Het NLVi Benefiet Galadiner wordt een sprankelende avond die in het teken staat van degenen die ons land hebben gediend en in het bijzonder in het teken van hun thuisfront. Het event biedt de unieke kans om de persoonlijke verhalen van deze veteranen en hun gezinnen te leren kennen. En om iets terug te doen voor hen die zich hebben ingezet voor onze vrijheid en veiligheid en daar fysiek of mentaal iets aan hebben overgehouden. De avond biedt culinaire hoogstandjes, inspirerende toespraken, prachtige muziek, een veiling en samenzijn onder gelijkgestemden. Het exacte programma is nu nog in de maak en wordt later bekendgemaakt.

Wil je meer weten over het NLVi Benefiet Galadiner, wil je bijdragen of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

NLVi Benefiet Galadiner - contactformulier

Ik wil graag contact:
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.