Podcasts

Deel dit bericht:
Luister naar verhalen van veteranen.

Een podcast is een prachtige manier om verhalen te delen. Je kunt luisteren waar en wanneer je wilt. Abonneren op podcasts is gratis, je krijgt alle nieuwe afleveringen automatisch op je computer of telefoon.

 

podcast_veteraneninstituut

In ‘Mee Op Missie’ gaat Alex Klusman in gesprek met Nederlandse veteranen, jong, oud, man, vrouw over hun uitzendingen en ervaringen aan de hand van foto’s en herinneringen.

In deze podcastserie (14 afleveringen) vertellen veteranen over de belangrijke rol die sport heeft gespeeld in hun herstel en revalidatie.

Stephanie-Verhoef-invictus-games

Luister naar zeventien audioverhalen. Indrukwekkende, grappige en ontroerende verhalen van veteranen. Ingesproken door veteranen Pascal Bobbe, Sanneke Brouwers, Shanna Baauw en Edwin de Wolf.

veteraan-arie-verhaal-checkpoint-zomerbijlage

Veteranen vertellen over een specifiek voorwerp dat zij van een missie mee naar huis hebben genomen en welke bijzondere betekenis het voor hen heeft.

Hoofdredacteur van Checkpoint magazine, Annemiek Sinnige, spreekt met brigadegeneraal Paul Hoefsloot over het nieuwe Nederlands Veteraneninstituut en over zijn ambities.

paul-hoefsloot-nederlands-veteraneninstituut