Vader en zoon samen in online erecouloir

Deel dit bericht:
Aad en Gert zijn allebei veteraan, hoe herdenken zij op 4 mei?

Wij volgden Aad en Gert Nieveen, die als vader en zoon in het online erecouloir staan, in aanloop naar 4 mei. In een driedelige minidocumentaire vertellen zij waarom zij herdenken en wat het zo bijzonder maakt dit samen te kunnen doen. De gesprekken tussen de mannen over hun missies, herdenken en het belang van vrijheid, leveren ontroerende beelden op.

Afleveringen

Aad en Gert samen in erecouloir

Meer weten over Aad en Gert? In het online erecouloir van 2021 delen zij hun verhaal:

‘4 mei staat bij mij voor bezinning. Dat ik dat dit jaar met mijn vader mag delen, heeft iets magistraals. Samen op de Dam, samen veteraan zijn en samen denken aan onze achtergronden. Ik krijg kippenvel als ik hierover vertel.’

veteraan-gert-erecouloir-4-mei
1 / 1