Inspiratiebijeenkomst 2021

Tips en ondersteuning voor gemeenten.

Op 28 januari 2021 organiseert het Nederlands Veteraneninstituut, in samenwerking met de Vereniging Nederlandse Gemeenten, een online inspiratiebijeenkomst voor lokale en regionale veteranenactiviteiten.

De online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 januari, van 10.00-12.00 uur, en is bedoeld om gemeenten inspiratie, tips en ondersteuning te bieden bij het organiseren van eigen veteranenactiviteiten. Lokale en regionale veteranenactiviteiten zijn van groot belang, want veteranen stellen erkenning en waardering ‘dichtbij’ zeer op prijs.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst geven we praktijkvoorbeelden, de procedure om adresgegevens van veteranen op te vragen, informatie over educatieve activiteiten, andere vormen van ondersteuning, de witte anjer en kunt u – beperkt – onderling ervaringen uitwisselen.

Graag horen wij vooraf wat voor vragen uw heeft, welke thema’s u wilt bespreken en wat u verwacht van de bijeenkomst. Geef dat alstublieft door via onderstaand aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u een link om te kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Aanmelden is mogelijk tot en met 22 januari 2021.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst 2021

  • Op dit e-mailadres ontvangt u de link naar de online bijeenkomst.

  • Wij verzamelen uw persoonsgegevens conform de geldende wet- en regelgeving. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.