Veteranentenue voor CLAS veteranen

25 juni 2021
Deel dit bericht:
Informatie over het aanvragen van het veteranentenue.

Deze week is vanuit het Commando Landstrijdkrachten een brief verstuurd over het veteranentenue. Veteranen van dit defensieonderdeel kunnen via de webshop www.veteranentenue.nl hun aanvraag voor het tenue indienen. Door de grote drukte kunnen er mogelijk problemen worden ondervonden.

Veteranentenue-nieuw
  • Door de drukte kan het zijn dat je een foutmelding te zien krijgt bij het invullen van de validatietool. Probeer het dan later nog een keer. Blijf je problemen ondervinden met de aanvraag, neem dan contact op met veteranentenue@worldofveterans.com.
  • Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend vindt er via het Nederlands Veteraneninstituut een controle plaats op het krijgsmachtonderdeel. Hierdoor kan het 1-2 werkdagen duren voordat je een bevestiging ontvangt.
  • Ben je onlangs verhuist? Wellicht staat je oude adres nog bij ons in het systeem. Wij willen je in dat geval vragen om dit te mailen naar info@nlveteraneninstituut.nl. Wij geven je een seintje als je adres is gewijzigd. Daarna kun je opnieuw de aanvraag voor het veteranentenue doen.