Invictus Games 2022

Deel dit bericht:
Hét sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde veteranen en militairen.

De  vijfde editie van de Invictus Games vindt plaats in Den Haag, van 16-22 april 2022. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en het programma via de officiële website.

 

Veteranentickets bestellen

Als veteraan kun je voordelig tickets bestellen voor de Invictus Games 2022. Een veteranenticket kost €5, inclusief twee consumptiemunten. Per persoon kun je maximaal twee veteranentickets kopen. Het is mogelijk om extra reguliere kaarten bij te bestellen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je via e-mail de inloggegevens voor de veteranen ticketshop.

Veteranentickets Invictus Games

Meld je aan en krijg toegang tot de ticketshop voor veteranen.
  • (Dit nummer is te vinden op je Veteranenpas)

  • Wij verzamelen je persoonsgegevens conform de geldende wet- en regelgeving. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht voor de Invictus Games

Om de Invictus Games mogelijk te maken is de hulp van maar liefst 1000 vrijwilligers nodig! Wil jij een steentje bijdragen aan dit bijzondere evenement? Op de website van EventMakers kun je je aanmelden en vind je alle informatie. Wees er snel bij om een kans te maken op een plek binnen het team van vrijwilligers.

invictus-games

Sportcast

In  aanloop naar de Invictus Games maakten we een podcastserie waarin veteranen vertellen over de belangrijke rol van sport in hun leven.

Nieuws over de Invictus Games in Den Haag