Het LZV is een zorgketen. Elf kwalitatief hoogwaardige zorginstellingen, waaronder drie van het Ministerie van Defensie, werken samen onder de noemer van het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV).

Contact met het LZV-programmabureau, bel (085) 485 2000 of stuur een e-mail naar info@lzv-groep.nl.

Ben je veteraan?
De zorg van het LZV is bereikbaar via het Veteranenloket. Als veteraan kan je daar terecht voor alle vragen over onze mogelijkheden. Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
LZV Vlag

Invloedrijke veteraan

Hoe weten we wat de juiste zorg voor veteranen is? Dat kunnen veteranen en hun relaties het beste zelf vertellen. Mede op initiatief van een aantal veteranen is hiervoor het veteranenforum ingericht.

Tom
Het LZV werkt samen met de Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NTVP). De NTVP is een onafhankelijke professionele vereniging die de kwaliteit bevordert ten aanzien van het voorkomen, signaleren en behandelen van de gevolgen van psychotrauma. Het doel is de geestelijke gezondheid na trauma te bevorderen en de nadelige gevolgen voor de maatschappij te beperken. Ga voor meer informatie over de NtVP naar de site
ntvp logo