Hospitality

Deel dit bericht:
Met onze thuisbasis in Doorn bieden we onze doelgroepen een veilige en vertrouwde omgeving.

Het Nederlands Veteraneninstituut is er voor veteranen en hun thuisfront, oorlogsgetroffenen WOII en dienstslachtoffers en kan ook diensten verlenen aan politie, brandweer en ambulancepersoneel. Naast een comfortabel hotel beschikken we over een restaurant, diverse ruimtes en verschillende faciliteiten voor uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor reünies, vergaderingen, trainingen, symposia en begeleidingsprogramma’s. 

Faciliteiten en omgeving

Het Nederlands Veteraneninstituut ligt centraal in het land, in de bossen van Doorn in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Rust en groen, ideaal voor wandelen en fietsen. Wij beschikken over een stilteruimte, kolfkamer en een gedenkplaats. Wij bieden overal in het gebouw gratis wifi aan. In de zalen is standaard audiovisuele apparatuur aanwezig. Bij ons pand is er ruime parkeergelegenheid (gratis). Officieel erkende hulphonden zijn binnen welkom en ons pand is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Zalen

Er zijn verschillende zalen voor diverse groepsgroottes en indelingen beschikbaar. Alle zalen zijn standaard voorzien van internet, beamer en scherm. Ook zijn tv schermen beschikbaar voor bijvoorbeeld presentaties of videoconferenties. Tegen een meerprijs zijn een laptop, apparatuur voor videoconferencing en catering beschikbaar. Onze zalen bieden een passende ruimte voor groepen tot maximaal 60 personen.

Atrium

Het atrium in het centrum van ons gebouw biedt ruimte voor bijeenkomsten tot maximaal 250 personen. Er kan een podium geplaatst worden en de ruimte is flexibel in te delen. Eventueel kan er uitgebreid worden naar het restaurant en kan het terras erbij betrokken worden. Het atrium is licht en biedt prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving.

Volle zaal met mensen op stoelen

Restaurant

Ons restaurant heeft plaats voor 100 personen. Wanneer het weer het toelaat, is ook ons terras een heerlijke plek om te vertoeven. Onze keuken met topkoks creëert diverse gerechten voor je. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, diner, speciale menu’s, buffetten of concepten op maat. Wij gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden. Ook hebben we een gezellige bar en lounge mogelijkheden. Je kunt hier uiteraard ook gebruik van maken in combinatie met de huur van zaalruimte. 

Receptie

De medewerkers van de receptie bieden je ondersteuning voor de activiteiten bij onze thuisbasis in Doorn. Denk hierbij aan het verwelkomen van je gasten, het registeren van aan- en afmeldingen, het verzorgen van trainingsmaterialen en de organisatie rond je bijeenkomsten en verblijf. Onze collega’s staan voor je klaar!

Hotel

Ons hotel biedt in totaal 37 ruime tweepersoonskamers. Iedere kamer heeft een televisie en badkamer met douche en toilet. De kamers zijn luxe of zeer luxe ingericht, zo ook de twee studio’s met pantry. Een aantal kamers is speciaal ingericht voor mensen die extra hulp behoeven. Officieel erkende hulphonden zijn uiteraard welkom bij ons. Tijdens je verblijf in ons hotel kun je ook gebruik maken van de fitnessruimte en een fiets huren.

hotel-nederlands-veteraneninstituut-doorn

Begeleiding en training

Wij ontwikkelen en bieden mentale begeleiding en training op maat aan. We zijn dé specialist in het begeleiden van diverse groepen die werkzaam zijn of zijn geweest in een geüniformeerd beroep. Heb je voor je medewerkers/collega’s behoefte aan een training of begeleidingsprogramma op maat? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden of kijk hier voor meer informatie.

Maatwerk

Meer weten over de mogelijkheden? Wij horen graag wat je wensen zijn en denken met je mee. Je ontvangt altijd een op maat gemaakt voorstel. Neem telefonisch contact met ons op via 088 33 40 0 50 of stuur een e-mail naar servicedesk@nlveteraneninstituut.nl.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het Nederlands Veteraneninstituut vinden wij het belangrijk dat wij bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onderdeel van onze filosofie en die passen wij zoveel mogelijk toe in onze bedrijfsvoering. Meer informatie over wat wij doen om bij te dragen aan een duurzame samenleving vind je hier.

Bekijk hier de ‘Annulerings-, en Reserveringsvoorwaarden op Hospitality-overeenkomsten’ en bekijk hier de ‘Algemene Voorwaarden Hospitality’.

 

1 / 1