Hospitality

Deel dit bericht:
Met onze thuisbasis in Doorn bieden we een veilige en vertrouwde omgeving voor onze doelgroepen.

Het Nederlands Veteraneninstituut is er voor veteranen en hun thuisfront, oorlogsgetroffenen WOII, dienstslachtoffers, politie, brandweer en ambulancepersoneel. Naast een comfortabel hotel, beschikken we over een restaurant, diverse ruimtes en verschillende faciliteiten voor uitlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor reünies, vergaderingen, trainingen, symposia en begeleidingsprogramma’s.

Naast het huren van onze ruimtes kun je ook ondersteund worden door onze verschillende trainers en maatschappelijk werkers voor trainingen en begeleidingsprogramma’s. Wat we bieden is maatwerk, speciaal voor je wensen en behoeften. Ons pand is zeer toegankelijk voor minder validen en officieel erkende hulphonden zijn welkom.

 

1 / 1

Faciliteiten en omgeving

Het Nederlands Veteraneninstituut ligt centraal in het land, in de bossen bij Doorn in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Rust en groen, ideaal voor wandelen en fietsen. 

Wij beschikken over een stilteruimte, kolfkamer en een gedenkplaats. Wij bieden overal in het gebouw gratis wifi aan. In de zalen is standaard audiovisuele apparatuur aanwezig. Bij ons pand heb je de mogelijkheid te parkeren op onze ruime parkeergelegenheid (gratis). 

Zalen

Er zijn verschillende zalen voor diverse groepsgroottes en indelingen beschikbaar. Alle zalen zijn uiteraard standaard voorzien van internet, beamer en scherm. Ook zijn tv schermen beschikbaar voor bijvoorbeeld presentaties of videoconferenties. Tegen een meerprijs zijn een laptop, apparatuur voor videoconferencing en catering beschikbaar. Onze zalen bieden een passende ruimte voor groepen tot maximaal 60 personen.

Atrium

Het atrium in het centrum van ons gebouw biedt ruimte voor bijeenkomsten tot maximaal 250 personen. Er kan een podium geplaatst worden en de ruimte is flexibel in te delen. Eventueel kan er uitgebreid worden naar het restaurant en kan het terras erbij betrokken worden. Het atrium is licht en biedt prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving.

Restaurant

Ons restaurant heeft plaats voor 100 personen. Wanneer het weer het toelaat, is ook ons terras een heerlijke plek om te vertoeven. Onze keuken met topkoks creëert diverse gerechten voor je. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, diner, speciale menu’s of buffetten of concepten op maat. Wij gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden. Ook hebben we een gezellige bar en lounge mogelijkheden. Je kunt hier uiteraard ook gebruik van maken in combinatie met de huur van zaalruimte. 

Receptie

De medewerkers van de receptie bieden je ondersteuning voor de activiteiten bij onze thuisbasis in Doorn. Denk hierbij aan het verwelkomen van je gasten, het registeren van aan- en afmeldingen, het verzorgen van trainingsmaterialen en de organisatie rond je bijeenkomsten en verblijf. Onze collega’s staan voor je klaar!

Hotel

Ons hotel biedt in totaal 37 ruime tweepersoonskamers. Iedere kamer heeft een televisie en badkamer met douche en toilet. De kamers zijn luxe of zeer luxe ingericht, naast twee studio’s met pantry. Een aantal kamers zijn speciaal ingericht voor mensen die extra hulp behoeven. Officieel erkende hulphonden zijn uiteraard welkom bij ons. Tijdens je verblijf in ons hotel kan je gebruikmaken van de fitnessruimte, fietsen huren en of heerlijk ontspannen in de sauna.

hotel-nederlands-veteraneninstituut-doorn

Begeleiding en training

Wij ontwikkelen en bieden mentale begeleiding en training op maat aan. We zijn dé specialist in het begeleiden van diverse groepen die werkzaam zijn of zijn geweest in een geüniformeerd beroep. Heb je voor je medewerkers/ collega’s behoefte aan een training of begeleidingsprogramma op maat? Neem contact met ons. Wij informeren je graag over de mogelijkheden of kijk hier voor meer informatie.

Maatwerk

Meer weten over de mogelijkheden? Wij horen graag wat je wensen zijn en denken met je mee. Je ontvangt altijd een op maat gemaakt voorstel. Neem telefonisch contact met ons op via 088 – 33 40 0 50 of stuur een e-mail naar servicedesk@nlveteraneninstituut.nl.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het Nederlands Veteraneninstituut vinden wij het belangrijk dat wij een belangrijke rol spelen in en bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onderdeel van onze filosofie en passen wij zoveel mogelijk toe in onze bedrijfsvoering. Meer informatie over wat wij doen om bij te dragen aan een duurzame samenleving vind je hier.

 

 

1 / 1