De 5 leukste kortingen met je veteranenpas!

1 september 2020
Deel dit bericht:
Veteranenpasvoordeel.

De meeste veteranen hebben ‘m wel op zak: de veteranenpas. Misschien heb je nog de oude versie, die waarschijnlijk al versleten is, of je hebt de welbekende oranje veteranenpas al in je portemonnee. Hoe dan ook: met je veteranenpas kan je leuke kortingen krijgen! We lichten 5 leuke tips voor je uit.

veteranenpas

1 – Tot 10% korting op Apple producten

Apple biedt Nederlandse veteranen een speciaal kortingsprogramma aan. Ben je toe aan een nieuwe telefoon, laptop of tablet? Apple geeft veteranen tot 10% korting in een webshop die alleen toegankelijk is voor veteranenpashouders. Klik hier om je aan te melden voor de veteranenwebshop van Apple.

2 – Gratis toegang tot Het Nationaal Park De Hoge Veluwe

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Met je veteranenpas krijg je gratis toegang tot het park, inclusief auto, motor of paard. Klik hier voor meer informatie.

3 – Gratis toegang tot Defensiemusea

Op vertoon van je veteranenpas (en dienstslachtofferpas) krijg je gratis toegang tot alle Defensiemusea:

4 – 2e kop koffie gratis bij Kaldi

Ga je op pad met het thuisfront of je buddy? Maak dan een tussenstop bij Kaldi koffie & thee. Op vertoon van je veteranenpas krijg je de 2e kop koffie gratis. Daarnaast ontvang je ook nog 10% korting op het koffie en thee assortiment. Bekijk hier het overzicht van de Kaldi vestigingen.

5 –15% korting bij alle locaties van Optisport

Heb je zin om een dagje sportief bezig te zijn? Als veteraan krijg je maar liefst 15% korting op vertoon van je veteranenpas bij alle locaties van Optisport! De korting geldt ook voor groepslessen en een jaarabonnement. Ook kinderen tot en met 18 jaar hebben recht op korting en die korting geldt alleen op gezinsactiviteiten waar de veteranenpashouder ook aanwezig is. Kijk op de website van Optisport voor alle locaties en activiteiten.

Veteranenpas voordeel

Ben je benieuwd naar alle kortingen voor veteranenpashouders? Op de website van Stichting Onbekende Helden vind je het actuele overzicht.

veteranenpas