NLVi organiseert Benefiet Galadiner 2024

8 juli 2024
Deel dit bericht:
Het NLVi Benefiet Galadiner draait om onze veteranen.

Op 8 november 2024 organiseert het Nederlands Veteraneninstituut (NLVi) voor het eerst het NLVi Benefiet Galadiner. Dit evenement biedt een nieuwe manier om waardering te tonen voor de inzet van veteranen en om geld in te zamelen voor een goed doel dat aan veteranen is gerelateerd. Hiermee brengen we mensen en organisaties samen die een tastbare bijdrage willen leveren aan de erkenning en waardering voor veteranen.

Mooi gedekte tafel voor Benefiet Galadiner

Het NLVi Benefiet Galadiner belooft een sprankelende avond te worden, gewijd aan degenen die ons land hebben gediend en nog steeds dienen, met speciale aandacht voor hun thuisfront. Het evenement biedt de unieke kans om de persoonlijke verhalen van deze veteranen en hun gezinnen te leren kennen. Dit is een gelegenheid om iets terug te doen voor hen die zich hebben ingezet voor onze vrijheid en veiligheid, en daar fysiek of mentaal iets aan hebben overgehouden. De avond biedt culinaire hoogstandjes, inspirerende toespraken, prachtige muziek, een veiling en samenzijn onder gelijkgestemden.

“Het NLVi Benefiet Galadiner draait om onze veteranen. Het is een nieuwe manier om waardering te laten blijken voor hun inzet en geld op te halen voor een goed doel dat aan veteranen gerelateerd is.”

– Paul Hoefsloot, directeur-bestuurder Nederlands Veteraneninstituut

En de opbrengst gaat naar…

Het thema van het NLVi Benefiet Galadiner 2024 is het Family & Friends programma van de Invictus Games, die in februari 2025 in Vancouver plaatsvinden. Deelnemen aan de Invictus Games doe je namelijk niet alleen als sporter; het gezin van de veteraan speelt een belangrijke rol in het behalen van de persoonlijke doelen van de sporter. Het evenement biedt de unieke kans om de persoonlijke verhalen van deze veteranen en hun gezinnen te leren kennen en om iets terug te doen voor hen die zich hebben ingezet voor onze vrijheid en veiligheid, en daar fysiek of mentaal iets aan hebben overgehouden.

Logo Invictus Games

Grote donatie van Five Five Out

De eerste stap naar het inzamelen van geld voor het Family & Friends Programma is met veel enthousiasme gezet dankzij een genereuze donatie van Sportfonds Five Five Out. Op vrijdag 5 juli overhandigde Robin Imthorn namens Sportfonds Five Five Out een indrukwekkende cheque van €10.000 aan de familie en vrienden van het team. Teammanager Edwin de Wolf nam deze royale bijdrage in ontvangst namens de selectie, familie, vrienden en de staf.

Sportfonds Five Five Out is een gezamenlijk initiatief van Robin Imthorn en Fonds Gehandicaptensport. Dit sportfonds zet zich in om initiatieven mogelijk te maken op het gebied van sporten en bewegen voor geüniformeerde beroepsgroepen, waaronder defensie, waar PTSS bovengemiddeld voorkomt. We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun!

Logo Five Five Out