Terugkeerreizen Dutchbat III

Deel dit bericht:
Informatie voor Dutchbat III veteranen over terugkeerreizen naar Bosnië.

Het Nederlands Veteraneninstituut organiseert voor Dutchbat III veteranen terugkeerreizen naar Bosnië. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie. Als er nieuwe informatie te delen is, wordt de pagina aangevuld.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via terugkeerreizendb3@nlveteraneninstituut.nl.

srebrenica

Update vluchten

26-07-2023: Luchtvaartmaatschappij Wizzair stopt met de vluchten tussen Eindhoven enTuzla in Bosnië en Herzegovina.

Voor de Terugkeerreizen Dutchbat 3 maakten wij de afgelopen reizen gebruik van deze vlucht. Wij zijn volop andere mogelijkheden aan het verkennen voor vluchten naar Bosnië, zodat de geplande reizen gewoon door kunnen gaan. We houden er rekening mee dat dit invloed heeft op reisdata en het aantal dagen dat een reis duurt. Zodra wij meer weten over het reizen naar Bosnië, zullen wij de mensen die dit jaar een terugkeerreis hebben gepland hierover als eerste informeren.

Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het laatste nieuws over de terugkeerreizen

Aanmelden terugkeerreizen 2023

Via onderstaande aanmeldformulieren kunnen Dutchbat 3-veteranen (met een eventuele relatie) zich inschrijven voor een terugkeerreis naar Bosnië. Het vluchtschema voor 2023 is nog niet bekend. Daarom schrijf je je in voor een weeknummer. De duur van de reis is vijf dagen en zal in de week die je kiest plaatsvinden. Op een later moment ontvangt je de exacte reisdata.

Aan een reis kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Mocht een reis vol zitten, dan geeft het systeem aan dat inschrijven niet meer mogelijk is. Met elke reis gaat er vier man aan begeleiding mee. Deze bestaat uit twee reisleiders, een Geestelijk Verzorger en een maatschappelijk werker. Heb je een vraag, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag daar niet bij, stuur dan een mail naar terugkeerreizendb3@nlveteraneninstituut.nl.

Uitleg groepssamenstelling

  • Reis zonder relatie: alleen Dutchbat 3-veteranen (en begeleiding).
  • Reis met een relatie: kan elke gewenste relatie zijn. Bijvoorbeeld een partner, broer, zus, ouder, goede vriend/vriendin, etc.
  • Reis met ‘groep als geheel’: Dit is een groep die je zelf samenstelt; je meldt je dus aan met een gehele groep. De groep mag maximaal uit 10 deelnemers bestaan.
  • Reis gemixt: Voor zowel veteranen met als zonder relatie.

Aanmeldformulieren terugkeerreizen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de terugkeerreizen? Kijk in het overzicht van veelgestelde vragen over terugkeerreizen of jouw vraag er tussen staat.
Bekijk hier de introductiefilm. Hierin vertellen we je meer over de terugkeerreizen en stellen we de organisatie aan je voor.

Resultaten vragenlijst

Ben je benieuwd naar de reacties die wij hebben ontvangen op de vragenlijst over de terugkeerreizen? Lees hier een samenvatting van de resultaten vragenlijst terugkeerreizen.

Evaluatie

Heb je een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de evaluatie van de terugkeerreizen Dutchbat III van het Nederlands Veteraneninstituut? Hier vind je informatie over deze evaluatie, antwoord op vragen die je mogelijk hebt en onze contactgegevens.

1 / 1