ECHOS Home Schaarsbergen

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Schaarsbergen.
ECHOS-home-Schaarsbergen

Deze vestiging opende in maart 1958 haar deuren onder de naam PMT. Door de jaren heen een plek voor militairen, veteranen en hun thuisfront die in een huiselijke sfeer wilden genieten van een kop koffie, lunch, warme maaltijd, filmavond of soms alleen een goed gesprek.

Het huidige ECHOS Home is vrij toegankelijk voor burgers en particulieren uit diverse geledingen. Tevens dient ons tehuis als Veteranen Ontmoetingscentrum (VOC), er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig. Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden.

Er zijn diverse vergadermogelijkheden met een op maat gesneden arrangement van koffie met iets lekkers tot afsluitend buffet.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers of manager en indien nodig maakt men een arrangement aangepast naar uw wensen. Onze slogan “Nee bestaat niet” zal altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Tevens zijn er mogelijkheden in het weekend tot het houden van re√ľnies, feestjes & partijen. U bent allen van harte welkom voor een kop koffie, voor een kennismakingsgesprek of een bezoekje aan onze vesting in Schaarsbergen.

 

Contactgegevens:
Locatie: Schaarsbergen, Oranjekazerne
Telefoon: 026 – 443 04 87
E-mail: schaarsbergen@echos.nl
Manager: David Mammen

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.00- 21.00 uur
Vrijdag van 08.00-14.00 uur.
In het weekend geopend in overleg

 

ECHOS Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Schaarsbergen is onderdeel van:

VOC-logo