Veteranenloket

Nederlandse veteranen, oorlogs-, dienstslachtoffers en hun relaties hebben ook na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening. Die krijg je via het Veteranenloket van het Nederlands Veteraneninstituut. Dat is sinds 2014 formeel verankerd in de Veteranenwet.

Het Veteranenloket biedt toegang tot bestaande zorg en dienstverlening van het ministerie van Defensie, het Nederlands Veteraneninstituut, het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Veteranen Platform (VP) en maakt deze centraal bereikbaar via één website en telefoonnummer.

Het Veteranenloket geeft ook toegang tot begeleiding, advies en ondersteuning door bijvoorbeeld een buddy voor de veteraan of een coördinator voor het thuisfront.

Navigeer direct naar...

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 334 00 00 of stuur een e-mail naar info@veteranenloket.nl

In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis. Als je belt kan het iets langer duren voordat de telefoon wordt opgenomen. Blijf aan de lijn, dan wordt jouw oproep beantwoord.

Heb je het gevoel dat je na je uitzending niet meer de oude bent? Doe de test en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Het Veteranenloket is powered by