Veteranenloket

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bel 088 334 00 00 of stuur een e-mail naar info@veteranenloket.nl.

Nederlandse veteranen, oorlogs-, dienstslachtoffers en hun relaties hebben ook na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening. Die krijg je via het Veteranenloket van het Nederlands Veteraneninstituut. Dat is sinds 2014 formeel verankerd in de Veteranenwet.

Het Veteranenloket biedt toegang tot zorg en dienstverlening van het ministerie van Defensie, het Nederlands Veteraneninstituut, het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Veteranen Platform (VP) en maakt deze centraal bereikbaar via één website en telefoonnummer.

Het Veteranenloket geeft ook toegang tot begeleiding, advies en ondersteuning door bijvoorbeeld een zorgcoördinator, een buddy voor de veteraan of een coördinator voor het thuisfront.

Navigeer direct naar...

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 334 00 00 of stuur een e-mail naar info@veteranenloket.nl. Ook vanuit het buitenland is het Veteranenloket bereikbaar op dit nummer.

Het Veteranenloket wordt buiten kantooruren bemand door een bedrijfsmaatschappelijk werker van Defensie. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar, maar buiten kantooruren kunnen we je alleen telefonisch helpen. De bedrijfsmaatschappelijk werker denkt met je mee en gaat samen met jou op zoek naar de juiste oplossing. De volgende dag vindt overdracht aan het Veteranenloket plaats.

Niet meer de oude?

Heb je het gevoel dat je na je uitzending niet meer de oude bent? Doe de test (Mirror) en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen

Het LZV is een samenwerking van elf kwalitatief hoogwaardige zorginstellingen gericht op zorgprofessionals.

LZV Vlag

Het Veteranenloket is powered by