ECHOS Home Ermelo

Deel dit bericht:
Veteranenontmoetingscentrum in Ermelo.
echos-home-ermelo

Midden in de bossen van Ermelo, ligt ons mooie en gastvrije ECHOS Home ‘de Schakel’. Het complex van de Generaal Spoor Kazerne ligt om de hoek. Wij bieden gastvrijheid in een ontspannen en huiselijke sfeer aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Maar ook burgers zijn van harte welkom.

Door de mooie ligging is ons ECHOS Home het ideale start-of eindpunt van uw wandel of fietstocht. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijke warme maaltijd of gewoon een kopje koffie met wat lekkers. Er kan gebiljart, gedart en gegamed worden. Even ontspannen voor de televisie of een ouderwets gezelschapsspelletje spelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook kunt u bij ons vergaderen of uw feest of (FLO)receptie bij ons vieren. Uiteraard hoort daar een lunch-, borrel-of dinerarrangement bij. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden, wij maken graag tijd voor u vrij en maken voor u een arrangement op maat. “Kan niet”, komt niet in ons woordenboek voor.

Omdat wij deel uitmaken van de Veteranen Ontmoetingscentra, is er altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun.

Wij dragen onze veteranen een warm hart toe en zij zijn dan ook altijd van harte welkom in de ECHOS Homes! Er zijn regelmatig veteraneninloopmomenten. Kijk op de website www.echos.nl voor de actuele data en tijden.

Graag tot ziens in Ermelo!

 

Contactgegevens:
Locatie: Ermelo, Generaal Spoorkazerne
Telefoon: 0341 – 55 28 30
E-mail: ermelo@echos.nl
Manager: Marieke Potappel

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.00-21.00 uur
Vrijdag van 08.00-14.00 uur
In het weekend geopend op afspraak

 

ECHOS Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Ermelo is onderdeel van:

VOC-logo