Veteranenlezing 2021

Deel dit bericht:
Mijn opa, mijn vrijheid. De oorlog door generaties.

Verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, we horen er veel. Toch zijn er ook nog talloze verhalen die onuitgesproken bleven. Jongere generaties gaan steeds vaker op zoek naar de geschiedenis van hun familie. De aandacht van de tweede en derde generatie voor de oorlogservaringen van hun (groot)ouders neemt de laatste jaren sterk toe. Wat hebben zij meegemaakt en wat vormde hen? Wie de geschiedenis van zijn (groot)ouders kent, kent namelijk ook zijn eigen geschiedenis.

Veteraneninstituut Veteranenlezing 2020

Verplaatsing evenement

We hebben besloten om de veteranenlezing wederom te verplaatsen, vanwege de te verwachte strenge maatregelen rondom het coronavirus. We hebben een erg mooi en leuk programma en willen graag dat zoveel mogelijk mensen deze dag kunnen bijwonen. Daarom zal de veteranenlezing plaatsvinden op maandag 1 november 2021.

Locatie: Postillion Hotel Bunnik
Tijdstip: wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

Aanmelden

Heeft u interesse om bij de veteranenlezing aanwezig te zijn? Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Vanwege de onzekerheid over het toegestane aantal mensen, kunnen wij uw plaats op dit moment niet garanderen. U zult hierover tijdig bericht krijgen.

Veteranenlezing 2021