Freedom Ride

Geplaatst op: 16 februari 2024
Deel dit bericht:

Samen vrijheid vieren op de fiets

  • Datum: 05 mei 2024
  • Locatie: Apeldoorn

Freedom Ride: samen vrijheid vieren op de fiets

De Freedom Ride is een Bevrijdingsfestival, maar dan op de fiets. Fietsliefhebbers ontmoeten elkaar in Apeldoorn op de fiets om samen langs plekken te fietsen die onlosmakelijk verbonden zijn aan onze oorlogsgeschiedenis. De editie van zondag 5 mei 2024 gaat dit jaar richting Arnhem. Tijdens de Freedom Ride fiets je niet alleen dwars door het centrum van Arnhem (wat al vrij uniek is), maar je gaat ook met je fiets aan de hand dóór de Eusebiuskerk. Daar vindt een tussenstop en indrukwekkende ceremonie plaats om stil te staan bij vrede & vrijheid. Aan de tour nemen veel geüniformeerden en veteranen deel. Jij dit jaar ook?

Klik hier voor meer informatie

Speciale tarieven voor politie, defensie en veteranen

Ben je een veteraan, of werkzaam bij defensie of de politie? Dan kan je gebruik maken van het speciale inschrijftarief. Ongeacht het gekozen onderdeel, betaal je een vast bedrag van €20,- exclusief wielershirt. En een vast bedrag van €40,- inclusief wielershirt.

Je bent veteraan, Kies voor het ticket “Politie, veteranen & defensie” en kies vervolgens voor het onderdeel waar je aan mee wilt doen onder “veteranen”. Later in het inschrijfproces word je om je veteranenpasnummer gevraagd. Nog geen veteranenpas? Deze kan je hier gratis aanvragen.